Welkom bij de senior teams van Chiefs Leuven.

Ook het aanbod in teams voor volwassenen is zeker ruim te noemen bij Chiefs Leuven.
Voor elk wat wils? Jazeker!  Chiefs Leuven heeft op dit moment 5 volwassen categorieën beschikbaar en is steeds op zoek om zelfs verder uit te breiden. Van beginner tot volbloed ijshockeyer kan je bij ons terecht.

We bieden momenteel de volgende categorieën aan:

BeNe team: Dit is het eerste team van Chiefs Leuven. Hier speelt de crème de la crème van Leuven en omstreken. Aangevuld met maximum 3 buitenlandse spelers speelt dit team op het hoogste niveau in België en Nederland.

DIV1 team: Dit is het eerste divisie team. De tussenstap van U19 naar BeNe zeg maar. Dit is het team bij uitstek na U19. Zij spelen op het hoogste niveau in België.

DIV3 team: Dit is het derde divisie team. Zij wensen te spelen in een competitie zonder contact.

RSR team: Dit team is een team van starters maar met al enige seizoenen in de benen. Het is open voor iedereen die kan schaatsen maar nog nooit ijshockey heeft gespeeld: Ouders van spelende kinderen, 16 jarigen die nog willen starten, anciens die het helemaal hebben verleerd, …. iedereen is hier welkom. Hier geld een maximum van 35 leden. Daarna wordt er met een wachtlijst gewerkt.

Het RSR team speelt geen competitie. Onderlinge wedstrijden of vriendschappelijke wedstrijden met beginnersteams van andere clubs worden wel georganiseerd.

Categorie Trainingsuren seizoen 2018-2019
BeNe dinsdag/donderdag 22:15-23:35
DIV1 Maandag/woensdag 21:00-21:50
DIV3 maandag 22:00-23:20
RSR maandag 20:00-20:50