Welkom bij de senior teams van Chiefs Leuven.

Ook het aanbod in teams voor volwassenen is zeker ruim te noemen bij Chiefs Leuven.
Voor elk wat wils? Jazeker!  Chiefs Leuven heeft op dit moment 5 volwassen categorieën beschikbaar en is steeds op zoek om zelfs verder uit te breiden. Van beginner tot volbloed ijshockeyer kan je bij ons terecht.

We bieden momenteel de volgende categorieën aan:

BeNe team: Dit is het eerste team van Chiefs Leuven. Hier speelt de crème de la crème van Leuven en omstreken. Aangevuld met maximum 2 buitenlandse spelers speelt dit team op het hoogste niveau in België en Nederland. Toegelaten worden door dit team kan alleen door de hoofdcoach van het team na tryout selectie. Voor meer informatie kan je terecht bij headcoach@chiefsleuven.be

DIV1 team: Dit is het eerste divisie team. De tussenstap van U19 naar BeNe zeg maar. Dit is het team bij uitstek na U19. Zij spelen op het hoogste niveau in België. Ook hier kan je terecht na toelating van de coach van dit team.

DIV2 team: Dit is het tweede divisie team. Zij doen zeker niet onder in skills of talent maar wensen niet langer in een contact competitie te spelen. M.a.w het niveau is volledig hetzelfde als DIV1 alleen is het iet toegestaan in deze competitie om met contact (checking) te spelen. Voorts gelden dezelfde voorwaarden als voor de DIV1 en BeNe. Alleen door de coach kan je toegelaten worden tot dit team.

REC team: Dit is het eerste recreanten team. Dit team speelt mee in de recreanten competitie van de Belgische federatie. Het is open voor zij die zeer goed kunnen schaatsen en  een basis ijshockey hebben. De regels kennen is een minimum. Er is een maximum van 25 leden toegelaten. Daarna wordt er met een wachtlijst gewerkt.

RSR team: Dit team is een team van starters maar met al enige seizoenen in de benen. Het is open voor iedereen die kan schaatsen maar nog nooit ijshockey heeft gespeeld: Ouders van spelende kinderen, 16 jarigen die nog willen starten, anciens die het helemaal hebben verleerd, …. iedereen is hier welkom. Hier geld een maximum van 50 leden. Daarna wordt er met een wachtlijst gewerkt.

Het RSR team speelt geen competitie. Onderlinge wedstrijden of vriendschappelijke wedstrijden met beginnersteams van andere clubs worden wel georganiseerd.